Të gjithë-duke parë me Sy: Historia E Mbikqyrjes Video

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Ka sy kudo, dhe ata nuk i përkasin njerëzit. Sot’s fast-paced e botës moderne, mbikqyrje video është bërë si thelbësore për një shoqëri si rojet e sigurimit dhe porta. Përmendja e mbikqyrjes video dhe mesatare Joe çast do të shoqërojnë afat me video kamera të vendosura në bankat dhe departamenti dyqane apo videotapes e një erring bashkëshortin e shënuar si të Shfaqin Një në një çrregullt divorcit procedurës. Historia e mbikqyrjes video është si komplekse si sistem prapa. Në fakt, ajo shkon prapa sa më larg në kohë se shumica prej nesh e kupton. Shtypni raportet tregojnë se sa më shpejt që të 1965, Shtetet e bashkuara të policisë kanë qenë duke përdorur vëzhgimin me kamerë në vende publike. Nga 1969, policia kamera të kishte qenë ngritur në fusha strategjike të New York City Ndërtesën Komunale. Kjo vendosur një precedent të fortë, dhe kjo nuk ishte e gjatë para praktikë e përhapur në qytete të tjera dhe oficerët e policisë mbajtur afër të parë në fushat kyçe, me përdorimin e CCTV, ose televizionit me qark të mbyllur, sistemet e. Analog Fillimet Video kasetë kaseta janë kryesisht përgjegjës për popullarizimin e mbikqyrjes video. Analog teknologjia e përdorur në video kasetë regjistrimi i dha vendim-marrësit një terren-thyerja insight: është e mundur për të ruajtur dëshmitë në kasetë. Në 1975, Angli instaluar sistemet e vëzhgimit me kamerë në katër e saj të mëdha nëntokësore stacionet e trenave. Në të njëjtën kohë, ata gjithashtu filluan të monitorimit të trafikut në rrjedhën nëpër rrugët kryesore. Shtetet e Bashkuara pasoi gjatë viteve 1980, dhe pse ajo nuk kishte qenë aq i shpejtë sa Angli në shfrytëzimin e mbikqyrjes video, ajo bëri për kohën e humbur nga gjerësisht institucionalizuar sistemeve të mbikqyrjes video në vende publike. Digital Multiplexing dhe ne Zhvillimet e Mëvonshme Një pengesë në analog teknologji është që përdoruesit e kishte për të ndryshuar kaseta e përditshme. Kjo ishte zgjidhur në vitet 1990, me futjen e digjitale multiplexing. Digital multiplexer njësitë e kishte karakteristika si koha-kalimit dhe lëvizje vetëm regjistrimit, që e shpëtoi një pjesë të madhe të kasetë hapësirë. Përveç kësaj, kjo u mundësoi të njëkohshme regjistrimet në disa kamera. Tjetër avancimin, dixhitalizimin, botuar compression aftësinë dhe me kosto të ulët, duke i lejuar përdoruesit për të regjistruar një muaj’s me vlerë të mbikqyrjes video në hard drive. Përveç kësaj, digjitale të regjistruar imazhet janë të qarta dhe të lejuar manipulimin e imazheve për të përmirësuar qartësi. 9/11 dhe Internet ngjarjet e shtatorit 11, 2001 ndryshuar publike’s perceptimin e mbikqyrjes video. Zhvilluesit e Software-it të krijuar programe që rrisin të mbikqyrjes video. Fytyrës njohjen e programeve është një nga këto programe. Duke përdorur tastin e fytyrës funksion pikë, regjistruar fytyrat janë krahasuar me fotografitë e terroristëve dhe kriminelëve. Në Maj 2002, fytyrës njohjen software që është instaluar në kompjuter video kamera survejimi në Ellis Island dhe Statuja e Lirisë. Po atë vit, SmartGate ishte instaluar në Sydney të Aeroportit Ndërkombëtar të në Australi. SmartGate është një automatizuar kalimit kufitar të sistemit për anëtarët e ekuipazhit ajrore. Sistemi skanon anëtarët e ekuipazhit’ fytyra, krahason këta për fotot e pasaportave, dhe konfirmon identitetin në më pak se dhjetë sekonda. Në Dhjetor 2003, Royal Palm Shkollën e Mesme në Phoenix, Arizona instaluar njohje të përballet mbikqyrjes video. Kjo është një pilot program për regjistrimin e seksit të pandehurve dhe ndjekja e fëmijëve të zhdukur. Të gjitha këto zhvillime, e Internetit është me qershi në krye. Ajo revolucionarizuar të mbikqyrjes video duke hequr të gjitha pengesat për shikimin dhe monitorimin e kudo në botë. Në mënyrë të qartë, njerëzimi ka krijuar më të mirë dhe më të rafinuar do të thotë për të mbikqyrjes video. Të vogla, [object Window], dhe më të fuqishme të sistemeve të mbikqyrjes video të dalë në treg gati çdo muaj. Satelitët kërcej sinjale nëpër botë. Nuk janë, me të vërtetë, sytë kudo, dhe disa prej tyre janë në qiell. Dikush është gjithmonë e shikuar. Të gjithë-duke parë me Sy: Historia E Mbikqyrjes Video


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ All-seeing Eye: Historia E Mbikqyrjes Video

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]