Evolucioni I Video Lojë Karaktere

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Në ditët e hershme, dhe unë do të thotë me të vërtetë ditët e para të home video lojra, ju kishte Pong: dy bare, një kuadrat topin dhe thats it. Kjo ishte një shumë e thjeshtë konceptin se dikush mund të vërtetë të kuptoj se brenda sekonda. Edhe më elementare se sa që ishte fakti se nuk ka pasur karaktere të, nuk ka komplot, nuk storyline, asnjë qëllimi të vërtetë e lojës, përveç të përplasem dhe bash se cubed topin mbrapa dhe me radhë. Ndërsa Pong ishte një gjë e mirë rekreative çmenduri dhe devijim nga mërzinë e jetës së përditshme dhe prapa pastaj, Pong ishte një punë e madhe nuk kishte asnjë të vërtetë që i është dhënë me interes në lojë pasi video lojë të sistemit ishte e mbyllur off. Që do të thotë, Pong ishte vetëm një lojë. Asgjë më shumë, asgjë më pak. Të shpejtë përpara për sot, dhe video lojërat janë shumë më tepër se thjesht diçka për të luajtur. Ata tani janë të botëve me njerëzit dhe përvojat që lojtarë të marrë të përfshirë në të dhe e kam të rëndë interes personal, si dhe në. Video lojë karaktere, veçanërisht, janë zhvilluar dhe rritur gjatë viteve. Ndërsa erstwhile hidraulikë ishte e bukur, ai nuk ishte me të vërtetë endearing. Ai nuk e ka thënë shumë, emocionet e tij ishin të kufizuara dhe përvojat e tij ishin mjaft të zakonshëm. Dreq, në e tij origjinale solo aventurë, ai i couldnt të shkojë edhe shumë larg prapa! Ai ishte thjesht mjet për të cilat lojë video player përdoret për të kaloj nëpër lojë. Tani, video lojë personazhet janë njerëz të, me shprehjet dhe emocionet. Ata kanë një histori dhe një qëllim. Ata kanë një back story, dhe ata janë hakmarrës. Ata kanë shprehjet e fytyrës se video-lojë, lojtarët mund të bëjnë për të. Ata nuk janë vetëm lojë video karaktere: theyre tragjik të herojve dhe keqkuptuar villains. Ata jetojnë dhe punojnë në botëve që janë në të njëjtën kohë të huaj për ne, por e dallueshme më shumë. Todays lojë video personazhet flasin për ne, dhe për ne. Ne duam të dëgjojmë se çfarë thonë ata, dhe të shohim se si ata veprojnë dhe reagojnë. Ata nuk janë vetëm kompjuteri karaktere të krijuara nga designers, ata janë aktorë, me një skenar për të ndjekur dhe një mister të zbulohej. Avancimin dhe zhvillimin e video lojë karaktere mund të pritet, që nga video lojërat veten e tyre kanë përparuar dhe të zhvilluar. Në ditët e vjetër, video lojëra zakonisht u zhvillua në një bote të fundme që është për të thënë se një lojë video player mund të lloj të bërë nga dhe për të përcaktuar ku dhe si lojë do të dhe duhet të përfundojë. Për shkak të thjeshtësisë, ajo ishte e lehtë të kuptoj se çfarë karakteri duhet të bëni dhe të. Todays video lojra, si ato të paraqitur në Xbox 360 ose Sony PSP, zhvillohen në përputhje të madhe të botëve ku një shumë e rastit e mundësive, mund të ndodhë. Që kërkon karakter në lojë video të veprojnë dhe reagojnë në mënyra që ne nuk mund të shihet me të vërtetë të parashikuar. Gjithashtu, e sotme moderne video lojë karaktere mund të jetë aq i pëlqyeshëm dhe interesante, si dhe. Me personalitete, emocionet dhe formulime të mundshme që mund të vërtetë të bëjë njerëzit të qeshin dhe të marrë interes në karakterin. Dhe, me cross-media e quajtur qenë në ballë të vetëm për çdo gjë këto ditë, ju mund të bast se një video popullore lojë me një jashtëzakonisht popullor personazhi kryesor do të jetë bërë në një film, një komik-libër apo një shfaqje TELEVIZIVE. Ndërsa kjo është e madhe për media kompanitë në kërkim për të bërë më shumë se vetëm disa dollarë shtesë, ajo paraqet një mundësi reale për mish dhe i japin karakter kryesore disa më të thellë. Sepse, ndërsa e sotme video games janë mbresëlënëse në madhësinë dhe shtrirjen, ata janë ende video games dhe ata ende janë të kufizuara nga programimi dhe dizajnimi. Por një film ose një program TELEVIZIV mund të vërtetë të japë të reja emocioneve të një karakteri të cilin në disa mënyra, tashmë duket të jetë më shumë se sa e njeriut. Evolucioni I Video Lojë Karaktere


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ The Evolution Of Video Game Characters

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]