Definimi Anonime Surfing

Definimi Anonime Surfing Anonim surfing është shfletimin web faqet private. Anonymous surfing përfshin edhe dy forma të ndryshme të privatësisë: Privacy protection nga faqja e internetit ju jeni duke shfletuar. Privacy protection nga eavesdroppers të cilët mund të jenë të shikuar your network connection. Pse Anonim Surfing? Ka shumë arsye pse dikush do të duan për të bërë anonim surfing. Njerëz të shfletoj në mënyrë anonime për të mbrojtur veten e tyre nga qeveria, punëdhënësit e tyre, ose kurioz, anëtarët e familjes. Njerëzit në Iran përdorni anonymous surfing për të parandaluar duke u ekzekutuar në rrugë. Njerëzit në të korporatave të Amerikës përdorin anonymous surfing për të shmangur ndarjen detajet e jetën e tyre personale me punëdhënësit e tyre. Të gjithë përdor anonymous surfing për të mbrojtur privatësinë e tyre nga kurioz, faqet e internetit dhe të bezdisshëm reklamuesit. Si e bën anonime surfing punës? Web Anonymous surfing punon duke vënë një proxy server në mes të përdoruesit dhe në web faqen. Shfletuesi i internetit i flet proxy server, dhe proxy server bisedimet në faqen e internetit. Web site nuk e di se kush jeni, ajo vetëm di që anonymous proxy server është. Anonymous proxy server nuk e di se kush jeni — kështu që ju kishte më të mirë të zgjidhni një anonymous proxy server, që ju e besoni. Ka katër teknike qasje të shfrytëzohet për të mundësuar anonime surfing nëpërmjet një proxy server: Anonymous surfing përmes një web faqe Me këto sisteme, ju shfletoni web-faqen e anonymous proxy server dhe për të hyrë në URL e faqes së internetit që ju në të vërtetë doni të shfletoj. Anonymous surfing përmes aplikacioneve klient Me këto sisteme, ju të shkarkoni dhe të instaloni një klient aplikacion i cili menaxhon detajet e anonymous surfing për ju. Anonymous surfing edhe pse një anonymous proxy web shërbim Me këto shërbime, ju konfiguroni shfletuesin që të tregojnë për një anonymous proxy web. Këto sisteme janë publike dhe janë të setup dhe të reklamohen për anonymous proxy përdorimit. Anonymous surfing pse një anonim server Me këto sisteme, ju konfiguroni shfletuesin që të tregojnë për një anonymous proxy web. Këto sisteme janë të publikuara në përditësuar vazhdimisht në listat e më shumë faqet e internetit në Internet. Normalisht ju nuk e dini se kush është duke secili prej këtyre anonymous proxy servers. Ju shpresoni se a’t dikë që është regjistrimin tuaj të trafikut. Anonymous surfing është shfletimin web faqet private. Anonymous surfing përfshin edhe dy forma të ndryshme të privatësisë: Privacy protection nga faqja e internetit ju jeni duke shfletuar. Privacy protection nga eavesdroppers të cilët mund të jenë të shikuar your network connection. Pse Anonim Surfing? Ka shumë arsye pse dikush do të duan për të bërë anonim surfing. Njerëz të shfletoj në mënyrë anonime për të mbrojtur veten e tyre nga qeveria, punëdhënësit e tyre, ose kurioz, anëtarët e familjes. Njerëzit në Iran përdorni anonymous surfing për të parandaluar duke u ekzekutuar në rrugë. Njerëzit në të korporatave të Amerikës përdorin anonymous surfing për të shmangur ndarjen detajet e jetën e tyre personale me punëdhënësit e tyre. Të gjithë përdor anonymous surfing për të mbrojtur privatësinë e tyre nga kurioz, faqet e internetit dhe të bezdisshëm reklamuesit. Si e bën anonime surfing punës? Web Anonymous surfing punon duke vënë një proxy server në mes të përdoruesit dhe në web faqen. Shfletuesi i internetit i flet proxy server, dhe proxy server bisedimet në faqen e internetit. Web site nuk e di se kush jeni, ajo vetëm di që anonymous proxy server është. Anonymous proxy server nuk e di se kush jeni — kështu që ju kishte më të mirë të zgjidhni një anonymous proxy server, që ju e besoni. Ka katër teknike qasje të shfrytëzohet për të mundësuar anonime surfing nëpërmjet një proxy server: Anonymous surfing përmes një web faqe Me këto sisteme, ju shfletoni web-faqen e anonymous proxy server dhe për të hyrë në URL e faqes së internetit që ju në të vërtetë doni të shfletoj. Anonymous surfing përmes aplikacioneve klient Me këto sisteme, ju të shkarkoni dhe të instaloni një klient aplikacion i cili menaxhon detajet e anonymous surfing për ju. Anonymous surfing edhe pse një anonymous proxy web shërbim Me këto shërbime, ju konfiguroni shfletuesin që të tregojnë për një anonymous proxy web. Këto sisteme janë publike dhe janë të setup dhe të reklamohen për anonymous proxy përdorimit. Anonymous surfing pse një anonim server Me këto sisteme, ju konfiguroni shfletuesin që të tregojnë për një anonymous proxy web. Këto sisteme janë të publikuara në përditësuar vazhdimisht në listat e më shumë faqet e internetit në Internet. Normalisht ju nuk e dini se kush është duke secili prej këtyre anonymous proxy servers. Ju shpresoni se a’t dikë që është regjistrimin tuaj të trafikut.


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ Define Anonymous Surfing

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]