E pres

Pse Duhet ta Blej DDO Ari?

[object Window]

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Një Strategji Fituese Për Lojë Freecell Solitaire

FreeCell Solitaire është një ekstrem solitaire lojë kartën e shpikur nga Paul Alfille. Ajo është e bukur dhe shumë aftësi të varur nga. Pothuajse çdo lojë FreeCell Solitaire mund të jetë fituar me të përsosur të luajë. Vetëm disa FreeCell merret janë të njohur të jenë të pazgjidhshme. Kjo e bën FreeCell lojë kartën shumë më interesante dhe më popullor se solitaire variacione si Klondike, ku fat është një faktor i madh në lojë. Me FreeCell, fitues të varet kryesisht nga aftësi të. Ju keni një shans më të mirë e w...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Pse Lojtarët e Blerë DDO Ari & [object Window]

[object Window] & Dragon Online lëshuar në Shkurt 26 2006 është ngadalë duke u bërë një nga më të madh mmorpgs. Natyrisht çdo madh mmorpg, ka një të madhe tregun e DDO ari & platinum që janë duke pritur për lojtarët për të blerë.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Prind’s Udhëzues për Lojrave Online, Pjesë 2

Ne përfundojë këtë 2 pjesa seri në lojra online duke biseduar në Kohë Reale Strategji lojra, MMORPGs dhe kërcënime shtesë të varësisë dhe sociale grabitqarët.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Spider Solitaire një strategji fituese

Spider Solitaire është një shumë e fun dhe ka për të të mësuar si çdo lojë. Në shikim të parë, këtë të vështirë dhe koha-konsumojnë lojë duket të jetë shumë e komplikuar. Por spider solitaire është një shumë e lehtë për të luajtur lojë një herë ju merrni ul receptorin e telefonit të tij.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Thesar I Fundit CRM Zgjidhje

Menaxhimin e Marrëdhënieve me klientin zgjidhje, e rëndësishme është pjesë integrale e çdo biznesi dhe Thesar Enterprise Edition është një zgjidhje e shkëlqyer. Në fakt saj të marrë disa çmime. Në Thesar Enterprise Edition është një të plotë Menaxhimin e Marrëdhënieve me klientin që redukton shitjes dhe marketingut shpenzimet, rrit të ardhurat, dhe përmirëson gjithë përvojën e klientit. Dhe sigurisht, ju e dini se çfarë ndodh nëse klientët tuaj janë të lumtur. E saj një fitore të fitojë për stafin dhe klientët.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

E Vërteta Prapa Online Backup Të Dhënave Të Shërbimeve Të

Në botën e sotme, ku bizneset të varet nga teknologjia, ruajtja e informacionit dhe të dhëna të tjera të rëndësishme është kthyer në një shqetësim shumë serioz. Për shkak se informatat personale të klientëve dhe companys të dhëna të vlefshme mbahen brenda kompjuterat e tyre, hosting një online backup të dhënave është bërë një jetë të suksesshme dhe fitimprurëse të biznesit. Online backup të dhënave të shërbimeve të punojnë, sepse ata ofrojnë bizneseve një mënyrë për të shpëtuar të gjithë informacionin e rëndësishëm të. Kjo është arritur duke i ngarkuar të dhënat v...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Programe Kompjuterike

Kompjuter software është kombinimi i programeve dhe aplikimet që ndërfaqe me komponentet fizike të kompjuterit, hardware, që të mundësojë përdoruesit për të kryer funksione specifike dhe detyrat. Ka dy lloje themelore të programeve, i njohur si një sistem software, cila është përgjegjëse për funksionet themelore të kompjuterit, dhe aplikacionet e softuerit, të tilla si Përpunim të programeve, që të mundësojë përdoruesit për të kryer aktuale detyra të veçanta, [object Window]. shtypur. Një operativ s...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Duke Zgjedhur Nga Koleksion Të Gjerë Të Adobe Foto Shop Tutorial Zgjedhje

Nuk ka dyshim se Adobe Foto Shop luan një rol të madh në botën e teknologjisë sot. Ajo është më e popullarizuar dhe ndoshta më të rëndësishme të fotografisë dhe grafike të projektimit software në dispozicion. Si e tillë, ajo është shumë e rëndësishme për këdo që dëshiron për sipërmarrje në artet pamore, digjitale të paktën, të ketë së paku në një nivel të caktuar, në përputhje me software. Nuk është çudi, disa lloje të Adobe Foto Shop mësime kanë mbinë në treg, çdo shërbim i veçantë për pu...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Llojet E MCSE Trajnimi Që Është në Dispozicion

Sot edhe më shumë se kurrë MCSE trajnimi është duke u bërë një nga fjala për përsosmëri në botën e SAJ. Si është në rritje gjithnjë e më të rëndësishme për të punësuarit të jetë i aftë në përdorimin e teknologjisë produkte të tilla si ato të prodhuara nga Microsoft që janë një e më dominuese në të gjitha kështu që ka pasur një rritje në llojet e trajnimeve që është në dispozicion. Më poshtë ne do të shohim në një numër të llojeve të ndryshme të MCSE trajnimit që është tani në dispozicion.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Si Nuk E Sistemit Telefonik VoIP Punës?

Ju keni dëgjuar për VOIP, por ju nuk keni ide se çfarë është ajo. Kjo është vetëm një tjetër e telefonit bartës se ka ardhur së bashku që prej shpërbërjes së NË&T, shumë vite më parë? Mirë, që është pjesë e saj, por ky është një hap tjetër më tej së bashku si ky sistem drejtpërsëdrejti mbështetet në internet. Pra, çka është VOIP? Ajo është Zë mbi Protokollin e Internetit, një mënyrë e mposhti me zë bisedat, duke përdorur internet apo ndonjë tjetër IP-bazë të sistemit si ju vazhdoni duke përdorur një telefon i rregullt instrument. Në rregull, por ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Abonim Menaxhimin E Programeve Të: Menaxhim Më Të Mirë Të Anëtarit Llogaritë

Të gjitha gjërat online mund të ketë gjithmonë rrugën e saj për ta, ka shumë gjëra që faqet e internetit të bërë automatikisht të cilat mund të thotë gjithmonë mirë për industri të tilla si abonim menaxhimin e programeve të. Nuk janë një shumë e programeve të jetë konfiguruar me lehtësi në një më pak përvojë; shpesh nuk janë të automatizuar të cilësimet për të mbajtur një faqe interneti me drejtimin e vogël apo minimale të ndërhyrjeve njerëzore. Menaxhimi i një biznesi është gjithmonë e vështirë në botën reale; kjo gjithashtu mund të aplikoni në online wor...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Një Oustanding Thesar Në CRM të Zgjidhjeve Softuerike

Çdo vit, pa të dështojnë, në Thesar CRM (menaxhimin e marrëdhënieve me klientin) zgjidhje software ka arritur të kap një çmim ose dy nga organizatat e ndryshme në fushën e CRM dhe informatikë. Në të programeve të biznesit kategoria e VARBusiness revistë me CMP Media, Thesar software është një prej vetëm pesë prodhimet e njohur nga magazina. Revista kryer një studim për të kuptoj se çfarë të produkteve ku është relevante për mesi i tregut qendrat e biznesit që punësuar në mes të ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Si Të Zgjidhni Bllok Që Plotëson Kërkesat Tuaja?

Për dhjetë viteve të kaluara ka pasur shumë të madh rritje në përdorimin e laptop apo kompjutera laptop. Ndikimi është se fletoret janë ngadalë duke e zëvendësuar tradicionale desktop kompjuterët në shtëpi, si dhe nga zyra. Ka kaq shumë varieteteve, teknologjitë dhe markave të fletoret në dispozicion në treg që ajo është bërë shumë e vështirë për një përdorues të rregullt për të identifikuar të arsyeshme të mirë të tij ose të saj nevojat. Ky artikull do të ju ndihmojë në marrjen e disa këshilla se si të selec...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Rritja E Popullaritetit Të Lirë Të Rrugës Në Përleshje Në Shtëpi Video

Fillimi i teknologjisë është i tillë që shumë thjesht përdorim të teknologjisë së lartë, gadgets për video kasetë çdo gjë dhe çdo gjë që idhujt e tyre të imagjinatës. Në fakt kecave si i ri njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë vjet janë mjaft të ekspert në trajtimin e këtyre pajisjeve dhe gjë e frikshme është se ata kanë të tillë një shumëllojshmëri të rrugëve të luftuar footages duke filluar nga qesharake dhe zbavitëse e mbushur tussles të vërtetë, e shëmtuar e lufton dhe e mbajnë të aksioneve të këtyre luftën kaseta dhe CD si një do të mbledh pulla si një hobi.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Evolucioni I Videokamerës

E saj të pabesueshme për të menduar se sa larg videokamera teknologjisë ka ardhur dhe ka evoluar që nga fillimet e tij modeste. Video kamera, ashtu si të gjitha format e teknologjisë dhe të gizmos dhe gadgets, duhet të përmirësohet dhe të bëhet më shumë përdorues-miqësor dhe më inovative me kalimin e viteve. Kjo është asgjë e re, dhe nuk ka asnjë arsye për të rënë borisë avancimin e kamera në piedestalin më të lartë se çdo gjë tjetër. Por, kur duket në histori, afati kohor dhe rritjes së videokamerës, ajo është e shquar ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Sistemet Telefonike Në Zyrën

Telefonit është ndoshta më e rëndësishme dhe më e përdorur metodën e komunikimit sot. Në të gjithë botën, telefonat janë duke u përdorur gjerësisht, qoftë në shtëpi apo në zyrat e. Kur është fjala për sistemet e telefonit të zyrës, sistemi është veçanërisht e dizajnuar në atë mënyrë që çdo numër e përdoruesit mund të përdorin, dhe ndajnë të njëjtat linja telefonike, në vend se të paturit e për të përdorur telefonat individuale. Sistemet telefonike si këto janë projektuar posaçërisht për përdorim nga disa persona në një të vetme locatio...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Kujdesi Për Tuaj Dvd

A keni provuar ndonjëherë për të luajtur një alder DVD dhe ju thjesht nuk mund të merrni atë për të punuar? Apo ndoshta ju thjesht regjistruar djalit tënd rrip të zi ceremoni dhe ju doni të bëni të sigurtë që ju do të jenë ende në gjendje për të parë atë edhe në të ardhmen. Ju mund ose nuk mund të jetë në gjendje për të rregulluar dëmtuar DVD, por ka padyshim disa gjëra që ju mund të bëni për të siguruar longlivity tuaj të punës Dvd. Për fat të keq askush nuk e di se sa kohë një DVD duhet të zgjasë. CD janë menduar fillimisht të jetë readabl...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Të Gjitha Në Lidhje Me Linux

Çfarë është Linux? Linux është një sistem operativ i krijuar nga Linus Torvalds-i gjatë ditëve të tij si një student në Universitetin e Helsinkit. Linux-i është krijuar dhe menduar të përdoret si një opsion ose zëvendësim për sistemet e tjera operative, duke u përdorur nga përdoruesit e kompjuterit, si MS-DOS, [object Window], [object Window], etj. Linux-i nuk është një program ose një grup i programeve si një përpunues teksti të një suite zyre. Një Histori e Shkurtër, Ndërsa studionte në Universitetin e Helsinkit, Linus përdorur një version të ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Ergonomi Për të Ndihmuar Me RSI

Nuk janë të ndryshme kompjuterike të lidhura ergonomi që mund të ndihmojnë dhe të ndihmojë për të lehtësuar siklet nga përsëritja e stresit lëndimet. Vendin e parë për të filluar në qoftë se ju jeni ai që duhet të ulet në një kompjuter për periudha të zgjatur kohe do të jetë për ju për të ndryshuar llojin e tastierës që ju përdorni. Tastierë ergonomik janë ato që janë të ndara në mes, të cilat lejojnë për një më të rehatshme dhe të natyrshme për të arritur çelësat. Ose ju mund të merrni një e ngritur e tastierës që e vë tuaj urdhrave në një mënyrë më të comf...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

[object Window] – E IPTV Tortoise Dhe Pula pa Kokë

Si zakonisht Shoqatës Kombëtare të Transmetuesve tregojnë mbajtur në Las Vegas provuar shumë interesante. Ineoquest Teknologjive, kohët e fundit më të vlerësuarat në krye 10 më të shpejtë në rritje të bizneseve nga Boston Journal, bërë disa lajmërime që tronditi shumë pjesëmarrësve në heshtje. Duke vendosur veten si lider IPTV QOS pajisjeve shitës mbi fundit 6 vjet. Ineoquest klientët numri në qindra dhe vijnë nga çdo aspekt të IPTV dislokime në mbarë botën....

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Digital Video Janë Të Mëdha Për Të Shtuar Efekte Speciale

Digital video është një teknologji të re që mund të përdoren dhe të manipuluar shumë më i lehtë sesa i vjetër sinjal analog. Ky term i përgjithshëm nuk duhet të ngatërrohet me emrin DV, cila është e një lloji të veçantë e digital video. Në të kaluarën, video është regjistruar në kasetë, por sot me digital video, ajo mund të jetë e regjistruar në kasetë, DVD ose drejt për të hard drive e kompjuterit. Ky term i përgjithshëm nuk duhet të ngatërrohet me emrin DV, cila është e një lloji të veçantë e digital video. Digital video mund të jetë pr...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Të gjithë-duke parë me Sy: Historia E Mbikqyrjes Video

Ka sy kudo, dhe ata nuk i përkasin njerëzit. Sot në fast-paced e botës moderne, mbikqyrje video është bërë si thelbësore për një shoqëri si rojet e sigurimit dhe porta. Përmendja e mbikqyrjes video dhe mesatare Joe çast do të shoqërojnë afat me video kamera të vendosura në bankat dhe departamenti dyqane apo videotapes e një erring bashkëshortin e shënuar si të Shfaqin Një në një çrregullt divorcit procedurës. Historia e mbikqyrjes video është si komplekse si sistem prapa...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Online Anëtarësimin E Menaxhimit Të Korporatës Zyrtarët

Njerëzit të cilët i trajtojnë serioze të detyrave në botën e korporatave duhet të vërtetë të mbajtur krah për krah të teknikave të, metodat, dhe për mënyrat se si duhet të ekzekutojë menaxhimin e tyre rëndohet. Ata nuk janë thjesht marrja e thjeshtë të punës, por më tepër ata janë përgjegjës për ekzekutimin e disa vendeve të punës që sigurisht paraqesin rëndësi të madhe për rrjedhën e kompanisë planit të punës. Por si mund të projektit menaxherët dhe të tjerë zyrtarë të lartë të korporatave të kompanive të zotëruar artin e managemen...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Në Numrin Pa Pagesë Thirrje Konference

Thirrje konference janë një metodë të përshtatshme për të komunikuar me shumë njerëz të të gjitha në një herë. Teknologjitë e sotme të lejojë shumë lloje të ndryshme të konferencës thirrje. Për një biznes të vogël, simple 3-mënyra e thirrjes mund të mjaftojë. Ky tipar është në dispozicion përmes telefonit tuaj të kompanisë dhe çfarëdo që të distancave të gjata normat e keni në telefon se e ka origjinën thirrje do të aplikojnë. Kur disa njerëz të vendosura në vende të ndryshme nevojë për qasje në konferencën e quan, një thirrje konference comp...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Tregut për të Përdorur Telefonit të Biznesit të Sistemit të Pajisjeve

Biznesit të sistemeve telefonike dhe kompanitë që i shesin ato ekzistojnë në një botë të gjithë e tyre. Konkurrenca është e ashpër, me disa ndryshme të shitësve me pakicë dhe shumicë të mbante të njëjtin markave. Konkurrenca për të përdorur dhe e rinovuar biznesit telefonat dhe të biznesit të sistemeve telefonike është edhe më i ashpër, sa shumë kompani janë në kërkim për blerjen e pajisjeve që mund të përdoren për të zgjeruar e tyre aktuale të sistemit të. Shpesh, telefon dhe telefoni prodhuesve të sistemit inxhinier produktet e tyre në mënyrë që ata nuk janë universale dhe nuk do të punojë me një shumëllojshmëri të produkteve të tjera.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Pamjen e Biznesit Bashkëkohor, Telefona

Moderne të biznesit telefona kanë ardhur një rrugë të gjatë nga ku filluan, të dy teknologjikisht dhe te esthetically të folurit. Kërkim në të disa nga ofertat e mëparshme nga ditët e shkuara, Unë jam i kujtoi se në botën e biznesit është një nga forma mbi funksionin e. Me fjalë të tjera, biznesit telefonat janë projektuar thjesht për të punuar në mënyrë të besueshme dhe për periudha të gjata kohore, nuk të duken bukur. Ende, ka shumë pak bukuri, edhe nga një nostalgjik pikëpamja e, në më të vjetra të biznesit të sistemeve telefonike. Fatmirësisht, telefonat kanë ndryshuar gjatë disa viteve të fundit.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Biznesit Telefonave Të Mbajtur Hapin Me Ndryshimet Në Teknologji

Premisa themelore që përcakton një telefonit të biznesit ka qenë e thjeshtë dhe të mirë deklaruar për shumë vite. Biznesit telefonat, ndryshe nga shtëpi të telefonave, duhet të jetë në gjendje të trajtojë një pjesë të madhe të thirrjes vëllimit dhe të sigurojë funksionalitetin që është e dobishme për përdoruesit fund. Kjo zakonisht përfshin aftësinë për fushën disa thirrje në të njëjtën kohë, vënë njerëzit në pritje kur është e nevojshme, dhe e drejtpërdrejtë telefonin e trafikut kudo që ajo ka nevojë për të shkuar.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Telefononi në Gjermani, në nivelin e Brohorasin si gjermanisht Birrë

Mënyra për të kursyer në thirrje për në Gjermani

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Si për të Drejtuar një Thirrje Konference të Suksesshme

Këto ditë me shumë dhe shumë prej nesh duke punuar nga shtëpia, duke punuar në rrugën e, dhe në përgjithësi kanë të bëjnë me disa furnizues, kontraktorët dhe partnerët e biznesit, në vende në të gjithë botën, konferenca është supplanting në ballë-për-ballë takim. Këtu janë disa këshilla për marrjen e më shumë nga tuaj konferenca...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Një Ekip Që Xixëlluan

Shumë techies të marrë një rap keq për mungon puna në ekip dhe aftësitë e komunikimit. Stereotype është se ndërsa techies janë të madh në atë që ata janë të trajnuar për të bërë, ata nuk mund të parlay njohuritë e tyre mbi të tjerët. Për shkak të stereotip që techies nuk mund të komunikojnë, ata gjithashtu mund të jetë stigmatized që ata të mungesës adekuate të punës në grup aftësitë. Pra, cilat janë shanset e dy Helpdesk ekipe të komunikuar me njëri-tjetrin për të përballuar me sukses formën e një ekipi duke mos bërë kompromis me shërbimin e konsumatorëve të?

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Menaxhimi I Anëtarësimit Software Për Anëtarësimin Tuaj Web Site

Duke e bërë të holla online është i shpejtë bëhet më popullor mënyrë për suksesin në ditët e sotme. Dhe duke folur për biznes online, anëtarësimi website e cila fokusohet në arritjen e një numri të caktuar të anëtarëve dhe le ta paguajnë për anëtarësimin e tyre për statusin janë të njohura për një sukses i madh. Por që do të jetë vetëm e vërtetë në qoftë se ju keni marrë të drejtën hap drejt arritjes së qëllimit tuaj. Një suksesshme anëtarësimin e internetit do të ju lejojnë të korrin një rënie të parasë së gatshme, madje pas disa muajve duke filluar. Ai edhe mund të...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Shkarkimi I Filmave Është Bërë E Lehtë Sot

Pse, ka njerëz që ende do të shikojnë filma dhe në teatër apo të shkoni në për një film me qira, por përparimet e teknologjisë ka bërë të mundur për të shikuar filma në kompjuterin tuaj, pa kosto dhe se edhe në një klikim të mausit. Një rimorkio jo vetëm ju jep një vjedhës vrojtim i filmit, por gjithashtu ju lejon të vendosni nëse filmi është me vlerë të shkarkimit ose nëse është opsion më i mirë do të jetë për të shikojnë atë në një teatër ose të merrni me qira një DVD. Duke filluar si një virtual shtëpinë e ruajtjes së të gjitha infor...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Anëtarësimi I Bazës Së Të Dhënave Software Dhe Avantazhet E Tij

Për agjencitë që punojnë me disa njerëz si të anëtarëve të tyre, të punësuar anëtarësim në bazën e të dhënave software do të jetë tërësisht jetike. Vetëm imagjinoni se sa të tatimit punë është kur ju do të keni në dorë të regjistruar çdo detaj të vogël në lidhje me anëtarët e organizatës suaj. Nuk është në të vërtetë një shumë e informacionit në lidhje me këto agjencia e anëtarëve dhe kur të mbajtjes së shënimeve proces është e ekspozuar në një manual bazë, ju mund të me siguri presin që kjo detyrë do të të gjithë të bëhen më gradualisht të përpunuara.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Zbritje Bojëra Për Printer Tuaj

Përdoruesit e kompjuterit për herë të parë u trajtuan në një shijen e kompjuter printer bojëra dhe fishekë boje rrugën prapa në fillim të viteve të 80-ta. Kompjuter printer ngjyrat janë parë si të arsyeshme zëvendësim për ata të besueshme dhe shpesh e zhurmshme printera të cilat përdoren shirita në atë kohë. Më vonë në, teknologjitë e reja që e shpalli drop-on-demand fishekë boje u ofruan për publikun, dhe kjo shpejt u bë gjerësisht i pranuar, krejt duke u bërë më i zakonshëm që përdoret teknologjia për printer ink fishekë.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Satellite Tv Në Pc Tuaj – 5 Faktet Që Duhet Të Dini

Shumica prej nesh kanë dëgjuar të gjithë në lidhje me definicion të lartë përcakton televizive, plazma dhe LCD ekranet dhe transmetimeve dixhitale, por a e dini se nuk është një mahnitshme të reja të teknologjisë që është duke na lejuar për të shikuar TV satelitor falas nëpërmjet Internetit? jo vetëm që,por ju mund të shënoni ndonjë nga këto satellite TV në PC tuaj dhe të vijnë përsëri dhe të shikojnë ata më vonë, dhe plug kompjuterin tuaj në tuaj të madhe-screen TV dhe të shikojnë atë nuk. Çfarë hardware nuk kam nevojë? Për të shikuar satellite TV në tuaj ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Kamera Digjitale Kartat E Kujtesës

A është me të vërtetë të bëjë një ndryshim çfarë size ju përdorni kartën e kujtesës? Për aparatin tuaj, asnjë; për ju, megjithatë, kjo mund të kuptohet dallimi në mes të marrë e foto që ju dëshironi, ose duke dalë jashtë hapësirës në kartën tuaj të kujtesës. Kur zgjedhja më logjike madhësia, marrë parasysh se sa shumë fotografi që ju zakonisht do të marrë në një kohë. Nevojat tuaja nëse ju jeni një udhëtar të botës do të jenë të ndryshme nga ato të një personi i cili përdor vetëm një kamera për pushime të bashkohemi. Ju gjithashtu duhet të vendosni se sa e madhe th...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Këshilla Për Të Mbajtur Laptop Sigurt

Të paturit e një kompjuter laptop këto ditë është po aq e rëndësishme sa të paturit e tavolinën e punës tuaj makinë. Ju duhet të keni qasje në internet, emaili juaj, dhe të dhëna të tjera të rëndësishme në të gjitha kohërat. Është e rëndësishme të mbani mend se të njëjtat probleme që të dhënat e shërimit, spyware dhe viruset mund të shkaktojë në PC-në tuaj mund të ndikojë edhe në laptop kompjuter. Sigurinë tuaj portativ makinë gjithashtu është dyfish e rëndësishme për shkak të rrezikut të përfshirë në të paturit e laptop vjedhur. Është gjithashtu shumë e rëndësishme për mak...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Çfarë Ju Duhet Të Dini Rreth Teknologjisë Voip

Ju keni dëgjuar se të gjithë-të gjithë është duke folur rreth teknologjisë VOIP dhe se si ajo është outpacing telefonat kompanitë dhe madje edhe kompanitë celulare. Pra, ajo është e të gjithë flasin për? VOIP ju lejon të bëni tuaj të tërë lokale, në distancë të gjatë dhe ndërkombëtare thirrje telefonike mbi tuaj të internet me shpejtësi të lartë lidhje. E gjithë kjo vetëm për një çmim të ulët që mund të jetë e mbështjellë në tuaj mujore të internetit kabllor fatura. Teknologjia po ndryshon me shpejtësi dhe nuk janë një shumë e n...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Flash Në Pjatë- [object Window]

Një hibrid hard drive ([object Window]) është një standard hard drive të pajisur me një numër të madh tampon ose memorie cache që nuk kërkojnë një disk tjerrje për të regjistruar të dhënat e. Kjo "jo të paqëndrueshme" formën e flash memorie është i përfshirë në HHD në increments deri në një gigabyte, duke rezultuar në një hard drive që në thelb funksioneve të krijoni rezervë të kujtesës cache. E "[object Window]," ose disqe në një hibrid hard drive janë duke kërkuar për fiksime deri dhe tjerr vetëm kur tampon kujtesës është e mbushur ose kur kompjuteri op...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Build Your Own Hydroponics Sistemit

Ata prej jush që janë fillestarë në hydroponics mund të jetë shumë i interesuar në atë se si për të ndërtuar tuaj hydroponics sistemit. Në të vërtetë ata duan diçka të lehtë për të zbatuar dhe nëse është e mundur me rezultate të shpejtë. Por, para se të përbëjnë mendjen tuaj për të ndërtuar tuaj hydroponics system ju duhet të vendosni se çfarë lloji të korrat që ju do të rritet, perime, lule, frutat ose diçka tjetër. Për t'ju përgjigjur klientëve të kërkesave të shumta të kompanive që veprojnë në hydroponics tregut të redaktuar të ndryshme udhëzon se si të...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Të Mësuarit Përmes Photoshop Video Tutoriale

Nëse mendimi i të mësuarit përmes Photoshop tekstuale mësime të bëjë që ju gërhij, ju mund të gjeni video tutorial më interesante. Ka shumë mësime në dispozicion në CD-ROM dhe DVD në formate dhe mijëra të vetme-mësimi videoklipe ju mund të shikoni online ose shkarko të shikojnë më vonë. Shumë nga këto video janë të mësuar nga një njeriut trajner dhe ndërsa videot janë dizajnuar për të udhëzuar ju hap-pas-hapi, ju gjithmonë mund të kaloni mësimet dhe të hidhen nga një klip tjetër. Këtu janë disa y...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

[object Window] – Shpejt Dhe Lehtë Të Luajë Tuaj Gamecube Importit Lojë Në Tuaj Nintendo Wii

Çdo hard core lojtarë e di se shumë nga lojërat më të mira - ose të paktën më unike lojra, vijë të drejtë nga Japonia. Shumica e këtyre lojrave ta shohë kurrë dritën e ditës në Shtetet e Bashkuara të amerikës ose Evropës dhe lojtarë janë lënë që duan dhe drooling për lojëra ata kurrë nuk do të keni mundësinë për të luajtur. Të paktën që ishte rasti me Gamecube, dhe tani me Nintendo Wii. Pastaj së bashku erdhi një pak disk quajtur Freeloader, që lejohet Gamecube për të luajtur ndonjë lojë Japoneze me d...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Është Që Të Shikoni Librin Larg Makinës

Ky është një artikull në lidhje me vjedhjet e identitetit, kompjuteri mashtrim financiar, dhe njerëzit hedhur larg kompjuterët e tyre në shtëpi me të gjithë e tyre financiare dhe bankare informacion lehtësisht të arritshme

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Microsoft Word Është E Madhe, Por Unë Kam Dëshirë Mund Të…

Microsoft Word është e gjitha kënduar, të gjitha vallëzimi. Me të vërtetë një produkt i madh, i cili ka bërë jetën e shkrimtarë profesionistë dhe studentë të shumë më shumë produktiv. Shumica prej nesh megjithatë nuk janë shkrimtarë profesionistë. Ne përdorim vetëm Fjalën për një lloj të rastit missive apo dhe neni tani dhe pastaj. Ne nuk të duhet ose të përdorni 90% nga këmbanat dhe bilbilave. Për fat të keq, disa nga këto ndërtuar në këmbanat dhe bilbilave që janë të dizajnuara për të imponuar veten e tyre dhe shpesh si goditje me zë të lartë në veshët tanë, nëse i pyesim...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Kali Trojan Dorëzuar Në Përditësim Automatik

Një imagjinar neni që parashikon mundësinë e një aktori të infeksion Kalë Trojan nga miliona kompjuterë nëpërmjet një i besuar i përditësimit automatik të shërbimit.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

SQL Server Sigurisë

AJO Consulting New Jersey New York Dizajn bazës së të Dhënave me Porosi të Programimit Web Zhvillim. Të lartë të Ekspertizës në C++ VB Java SQL Server, Oracle Sybase & .NETO Teknologjive Gjithashtu specializuar në Klient Server Consulting

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Këshilla për të kuptuar rreziqet e spyware dhe adware

Adware është një program që tregon reklama në kompjuter nëse ju doni ata apo jo. Ata nuk janë vetëm të lidhura me faqet e internetit të veçanta ose software-it të lirë, por janë të programuar për të nisur sa herë që kompjuteri juaj është i ndezur.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Këshilla për të kuptuar përfitimet e një Menaxher Shkarko

Çdo e mirë shkarko grazhd duhet të maksimizuar përdorni PC, në mënyrë të pavarur të trajtojë shkarkime, të trajtojë ndërprerje, dhe dyqan fotografi në mënyrë efikase. Më të shkarkoni menaxherët kanë ndërtuar në sistemet që të përshpejtojë shkarkime nga kanë të bëjnë me disa segmente të njëjtën kohë.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Convert Dokumentin Në PDF

Hyrje Ka disa mënyra për të krijuar një PDF nga një Microsoft Word. [object Window], ose Portable Document Format, është përdorur në mbarë botën si një standard në publikimin e dokumenteve në Internet. Ky artikull do të shikojmë shkurtimisht origjina dhe përdorimi i PDF dhe detaje një dokument konvertimit zgjidhje që çdokush mund të përdorni. Sfond PDF është bërë de facto standard të ndarë dokumente dhe publikimi në Internet. Për një vështrim të plotë në origjinën e PDF, history ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Avancuar Anti Spyware – tani krejtësisht të lirë për përdoruesit në shtëpi!

Të gjithë ata që e përdorin shtëpinë e tyre kompjuterike për qasje në Internet ka nevojë për një Anti Spyware program për të mbrojtur privatësinë e tyre. Të gjeni më shumë në lidhje ku ju mund të gjeni të avancuar Anti Spyware programet që janë absolutisht falas për përdoruesit në shtëpi.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Aparat Fotografik Dixhital Udhëtime Tregtare

Nuk ka asgjë që do t'ju bëjnë një person të ndjehen më të pasigurt se kur një i huaj duart e tyre një aparat fotografik dixhital, dhe i pyet ata për të kapur një piktoresk, herë-in-a-jetës moment. Njerëzit shkojnë në foto kamera udhëtime tregtare për të gjetur një aparat fotografik dixhital që ndihet rehat dhe e bën atë që ata presin që ajo të. Trajtimi një kamera që jeni të panjohur me, megjithatë, lë diçka për të dëshiruar. Operative elses dikush kamera digjitale, se ju e dini asgjë rreth, është një shumë e awkwar...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Evolucioni I Aparat Fotografik Dixhital

Mbani mend kohët e vjetra, kur blerjen e një aparat fotografik dixhital të thoshte të zgjedh midis dy apo tri modele? Që ishte viti i 1995, dhe nuk ishin fjalë për fjalë vetëm tre kamerave digjitale të cilat i kishte futur për të konsumit në nivel marketthe Apple Quicktake 100, e Kodak DC40, dhe Casio QV-11. Atëherë, ajo ishte e lehtë për të marrë informacion në lidhje me çdo kamera dhe të vendosin se cilat do të punojnë më mirë për ju. Mirë, ato ditë janë patjetër të zhdukur. Tani, në qoftë se ju doni një të ri fotografik dixhital ju do të ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Çfarë Ju Duhet Të Dini Në Lidhje Me Gps

Çfarë Është dhe se Si Ajo Punon Për uninitiated, GPS qëndron për Global Positioning System. E saj një metodë për të gjetur një marrës kudo në tokë ose në orbitë, dhe ndoshta një nga më të rëndësishme shpikje të shekullit të 20-të. GPS mund të përdoret në shumë mënyra të ndryshme që teknologjitë e reja janë vazhdimisht duke u zhvilluar dhe përmirësuar në mënyrë që të përfitojnë prej saj. Tani pse është GPS aq e rëndësishme dhe e dobishme? Parë, ne kemi për të kuptuar se si funksionon.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Çfarë Duhet Të Shikoni Për Kur Zgjedhjen E Një Magazinimit Të Të Dhënave Të Kompanisë

Në industrinë e kompjuterëve, kompanitë e mëdha kanë përdorur një palë të tretë për të ruajtur kopjet e tyre fotografi dhe software në rast të një shkallë të madhe kompjuter katastrofe. Në ditët e sotme me zhvillimin e internetit dhe për të rritur bandwith aftësitë nuk janë kompani të vogla dhe madje edhe familjes përdoruesit, që kanë kërkuar shërbime të ngjashme dhe kompanitë kanë popped up gjithë internet që do të ju lejojnë për të ngarkoni të dhënat që ju të zgjidhni në kohën që ju të zgjedhur dhe për të ruajtur ato...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Backups Online – Ruajtjen Fotografi Tuaj Nga Distanca

Nuk është një problem i madh me më kompjuterin backup procedurat. Zakonisht pas një kopje rezervë është bërë, të gjitha informatave dhe të të dhënave qëndron në të njëjtin vend si ajo gjithmonë ishte. Megjithatë, ka shumë fatkeqësi që mund t'i ndodhë tuaj të të dhënave kompjuterike dhe që e bëjnë atë të vlefshëm për të parë në internet backups si një masë parandaluese. Online e të dhënave backups do të ju lejojnë për të ruajtur një kopje e juaj file ose fotografi në një hard drive që nuk mund të shkatërrohet në të njëjtën kohë sa kompjuteri juaj. [object Window].

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Ipod Video Shitjes

Shitjet e ri të iPod video janë çuditërisht të mirë, duke marrë parasysh faktin se asnjë hulumtim është bërë për klientin e tregut dhe nevojat e tyre, ose kërkesave të. A është e mundur disavantazh për të shitjes mund të jetë fakti që negative reklama ka qenë bërë. Ky negative reklamat shqetësimet e ndjeshmërisë së ekranet, e lehtë kruarje sipërfaqe dhe disa karakteristika të tjera. Megjithatë, shitjet janë rritur për shkak të sukses të madh mes adoleshentëve, në mesin e pesë...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Blerje Pajisje Kompjuterike Online

Në ditët e sotme, ajo është bërë më praktike për të dyqan online kur keni nevojë për të përmirësuar apo të blerë furnizime për kompjuterat tuaj. Duke vizituar dyqanet në internet është me të vërtetë një shumë më të volitshme se të kalosh nga një dyqan kompjuteri me një tjetër. Lajm i mirë është, tani ju dont kanë për të lënë zyrën ose shtëpinë tuaj për të gjetur artikuj dhe shërbime që ju duhet. Në çdo kohë të ditës apo natës, vetëm ju mund të hyni në dhe për të gjetur pazaret, furnizime dhe shërbime për kompjuterin tuaj, në disa dyqane online.

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Zgjedhja E Printer Riparim

Asgjë nuk është më keq pastaj do të shtypura nga një dokument i rëndësishëm dhe për të gjetur se printer tuaj ka pushuar së vepruari. Ne të gjithë e dimë stërvitje; ishin marrë mesazhet e gabimit të majtë dhe të djathtë; mbi dhe mbi përsëri ne kemi hapur makinën dhe të lëshojnë shumë fshehur compartments duke kërkuar për një jammed pjesë e një letre apo ndonjë gjë që do të na dhënë në për problemin. Dhe kur ishin në tonë lajthis fund ne e dimë se koha e saj për të bërë thirrje për printer riparim. Printer repair është një e vështirë ...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group

Klubi I Anëtarësimit Software Shqetësimet Për Shënimin E

Përse njerëzit preferojnë të bëhen anëtarë të klubeve? Cilat janë avantazhet e të qenit anëtar i klubit? Në thelb, kur ju të posedojnë një klub anëtarësim, ju merrni të drejtën për kaq shumë privilegje. Në mesin e atyre privilegjeve të cilat klubin tuaj anëtarësimi do të mund të sigurojë që ju me të janë ngarkesa e zbritje, trajtim të veçantë, duke qenë gjithmonë në listën e prioriteteve të, duke qenë shpesh i ftuar të marrim pjesë në aktivitetet dhe ngjarjet, dhe shumë të tjerë. Klubi anëtarësimet e kursit të ndryshojnë në varësi të fushës...

Lexo më shumë...

postuar nga: Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group
1 / 121234567...E fundit"E pres
Teknologjia Kompjuterike Globale Nenet E Internetit.WS | GVMG - Global Viral Marketing Group
GVMG - Vendi i Botimit Lista : Le të ndajnë artikullin me ju rreth World Wide Web

Afganistan | Afrika | Shqipëria | Algjeri | Andorra | Angolë | Antigua dhe Barbuda | arab | Argjentina | Armeni | Australi | Austri | Azerbaixhan | Bahamas | Bahrain | Bangladesh | Barbados | Bjellorusi | Belgjikë | Belize | Benin | Butani | Bolivi | Bosnja dhe Hercegovina | Botsvanë | [object Window] | Bullgaria | Burkina Faso | Burundi | Kamboxhi | Kamerun | Kanada | Cape Verde | Çad | Kili | Kinë | Kolumbi | Komora | Kongo | Kosta Rika | Kroacia | Kubë | Qipro | çek | Republika Çeke | Darussalam | Danimarkë | Djibouti | Dominican | Republika Dominikane | Timori Lindor | Ekuador | Egjipt | El salvador | Eritrea | Estoni | Etiopi | Fiji | Finlanda | Francë | Gabon | Gambia | Gjeorgji | Gjermani | Gana | Britania E Madhe | Britania E Madhe(Mbretëria e BASHKUAR) | Greqia | Grenada | Guatemala | Guine | Guinea-Bissau | Guyana | Haiti | Honduras | [object Window] | Hungari | Islandë | Indi | Indonezi | Iran | Irak | Irlandë | Izraelit | Itali | Breg Fildishit | Xhamajka | Japoni | [object Window] | Kazahstan | Kenia | Kiribati | Kosovë | Kuwait | Kirgistan | Laos | Letoni | Liban | Lesoto | Liberi | Libi | Liechtenstein | Lituani | Luksemburg | Makao | Maqedoni | Madagaskar | Malawi | Malajzi | Maldives | Mali | Maltë | Marshall | Martinique | Mavritani | Mauritius | Meksikë | Mikronezi | Moldovë | Monako | Mongoli | Mali i Zi | Marok | Mozambik | Myanmar | Namibia | Nauru | Nepal | Holandë | Neves Augusto Nevis | Zelanda E Re | Nikaragua | Niger | Nigeri | Korea e Veriut | Irlanada veriore | Irlanada veriore(Mbretëria e BASHKUAR) | Norvegji | Oman | Pakistan | Palau | Territori palestinez | Panama | Papua Guinea e Re | Paraguaj | Peru | Filipine | Poloni | Portugali | [object Window] | Qatar | Bashkim | Rumani | Rusia | Rwanda | Saint Lucia | Samoa | San Marino | Sao Tome dhe Principe | Arabia Saudite | Senegal | Serbia | Seychelles | Sierra Leone | Singapor | Slovakia | Slovenia | Salomoni | Somalia | Afrika e Jugut | Korea E Jugut | Spanjë | Sri Lanka | Sudan | Suriname | Swaziland | Suedi | Zvicër | Arab sirian | Tajvan | Taxhikistan | Tanzania | Tajlandë | Togo | karrocë me dy rrota | Trinidad dhe Tobago | Tunizi | Turqi | Turkmenistan | Tuvalu | SHBA | Uganda | Mbretëria e BASHKUAR | Ukrainë | Emiratet e Bashkuara Arabe | Mbretëria E Bashkuar | Shtetet E Bashkuara Të Amerikës | Shtetet E Bashkuara Të Amerikës(SHBA) | Uruguay | Uzbekistan | Vanuatu | Vatikan | [object Window] | Bolivar Venezuelës | Vietnam | Vincent | Jemen | Zambia | Zimbabve | GDI | Global Domains International, [object Window]. | Manual GDI Regjistrohu Gjuha - GDI Llogaria Guide Setup Gjuha | Freedom.WS | WEBSITE.WS | .WS Domain | .WS Domain Affiliate | Dot-ws flluskë | flluskë dot-com | Dot-ws boom | Dot-com boom | Të ardhurat për Life | Website GDI Earth | Global WebSite Earth | Global Artikuj WebSite |

Kreca sigurimit rastit