Qendra E Thirrjes – Një Backgrounder

Call center biznesi është bërë një nga më të shpejtë lulëzon industritë sot. Në epokën e konsumatorëve të orientuar drejt shërbimeve, dispozita për të arritshme për mbështetje, tani është një prioritet. Me shumë kompani duke u përpjekur për të përballuar me klientët e tyre në nevojat dhe kërkesat e, koncepti i call center, ishte lindur. Një call center funksionon normalisht me të gjithë agjentët e saj (ose përfaqësuesit e shërbimit të konsumatorëve) në një vend qendror. Ajo është e pajisur për të trajtuar një sasi të madhe të transaksioneve në mes të konsumatorëve dhe call center agjentët. Transaksionet mund të realizohet nëpërmjet një shumëllojshmëri të mediave. Telefonit është më kryesorja formë e komunikimit në thirrje qendrave sot. Megjithatë, transaksionet janë kryer edhe nga anë të e-mail dhe chat jetojnë përmes Internetit. Qendra e thirrjes ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të. Dhe mendimi i parë që të vjen në mendje për shumë mbështetje – informacionin e produktit, mbështetje teknike, dhe të gjitha llojet e pas shitjes shërbimet. Megjithatë, qendra e thirrjes mund të ofrojë më shumë se kaq. Ata, gjithashtu, merren edhe me fushën e marketingut dhe shitjes. Telemarketing është një formë agresive të shitur produktin tuaj dhe mund të japin rezultate shumë të mira. Thirrje qendrave të kujdesem për bizneset të cilat kanë për qëllim rritjen e tyre të shitjes, si dhe të sigurojë shërbimet e konsumatorëve. Një shembull do të jetë kartë krediti kompani. Ndërsa me qëllim të ofrojë informacion dhe asistencë për konsumatorët, ata gjithashtu mund të rrisë të ardhurat e tyre përmes shitjes spiels dhënë nga agjentët e tyre. Një tjetër shërbim që mund të trajtohen nga një qendër e thirrjes është mbledhjen e borxhit. Zyrave të kreditit të përdorë gjithashtu thirrje qendrave të japin informacion mbi një personave të kreditit. Në fuqi, në thelb çdo gjë që ka të bëjë me klientët tuaj mund të bëhet përmes qendra e thirrjes. Çfarë është tipike për të ngritur në një call center? Termi call center sjell deri imazhet e gjerë të hapur punën e hapësirave, me e vogla workstations përmban një kompjuter, kufje, dhe telefoni dialer. Praktika gjithnjë e më shumë është duke u kthyer në lidhjen e të dhënave dhe zërin e tyre në një rrugë të. Ky integrim bën më efikas praktikave të punës dhe është quajtur Integrimin e Telefonisë Kompjuterike (CTI). Individuale agjentët normalisht janë të menaxhuar nga një kat mbikëqyrësi i cili gjithashtu merr telefonata kur lind nevoja. Vendosja e një call center kërkon të caktuara të teknologjisë që do të aplikohen. Ka një gamë të gjerë të mundshëm të teknologjive për thirrje qendrave sot. Më shpesh sesa jo, lloje të ndryshme teknologjish janë të kombinuara për të arritur më efektiv dhe efikas të ngritur. Integrimin e Telefonisë Kompjuterike tashmë është përmendur është një nga tendencat në biznes sot. Në fakt, CTI është përdorur për të kombinuar shumica e aplikacioneve të përdorura në thirrje qendrave – zëri, [object Window], faks, dhe web. CTI ofron shumë funksione të tilla si telefonuesi ID, në ekran të shtypur, në ekranin e telefonit kontrollet (thirrje konference, var, mbani, etj.), dhe agjent statusi i kontrollit (nëse agjenti është në dispozicion për thirrjet apo jo). Me të gjitha këto përparimet në teknologji dhe zhvillimet në të konsumit të orientuar praktikat e, call center është paraqitur si një zgjidhje ideale për shumë kompani. Call center ofron të standardizuara të shërbimit për klientët dhe ndihmon për të ulur koston. Përveç që, në entitet të veçantë të qendrës thirrjes subtracts nga real rrethanat operacionale të kompanisë. Qendra E Thirrjes – Një Backgrounder


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ Call Centers – Një Backgrounder

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]